DET STARTAR MED EN POD

Spännande gäster i en egen ljudvärld är vår grundidé. Vi är intresserade av hur vi skapar story av vår samtid, av andlighet och skvaller, samhälle och själ: Slask, teater, nakensnäckors parningsriter, dramaturgi, konst, sex, undergång, rus, återfödelse, litteratur, medvetande och omedvetande, samtidsfenomen som virus och politik, anatomi, kärlek, bakterier, återfödelse, religion, mode, magi och vår plats på den här planeten, är några av de ämnen vi tänker bolla med varandra och med våra kommande gäster.


Är det något du vill att vi tar upp? Hör av dig!


stollarbollar@bahnhof.seFölj oss på Insta:

Säsong för kärlek

Kärlek, sex, intimitet, vänskap och olika sätt att leva, att försöka relatera. Försöka ha en relation... Stollar bollar tar sig an kärlekens väsen i vår senaste säsong. 

KÄRNAN ÄR BERÄTTELSER

Stollar Bollar startades 2021. Vi har en stark dragning åt att korsbefrukta konst med vetenskap, anatomi och medvetande. Vi vill utvidga vårt arbete, göra det mindre trögflytande, undersöka dialog och monolog i andra format. För det vi vill göra krävs ingen fast fysisk scen, vår bas utgörs av en plattform online med regenbundna nedslag i olika rum som bär på olika historier och erfarenhet. Det som binder våra plattformar samman är en medvetenhet om att storytelling har blivit en aspekt av våra medvetna liv, vår kultur och vårt samhälle. 


Kärnan i Stollar Bollar är Björn, Petra och Karin, men vi samarbetar alltid med andra, personer och organisationer i projekt som leder till podcasts, scenkonst, föreläsningar, samtal och manus-retreats...